måndag 31 december 2012

''Barnledigt''


Hej lilla blogg!

Är ledsen att uppdateringen varit så dålig. Men som ni vet så har jag haft krångel med internet samt så har jag ju just köpt en liten valp som har krävt lite tid! (Matte kan inte sluta mysa med honom hrrmm...) Men nu börjar han bli mer och mer hemmastadd och duktigare att bli med till stallet. Så så fort det nu istället sugiga vädret tillåter så hoppas jag komma igång på riktigt med Lucky igen!

Som ni vet så var vi iväg på kurs för Ulrika Frödning. Fick riktigt bra tips där som vi ska jobba med nu under vintern. Ska också satsa på att få bort hans strålröta en gång för alla och fixa hans höft. Han har någon låsning där som jag skulle behöva ta ut någon som kan fixa det. Nu är jag dock tyvärr arbetslös och pank. Så vi får ta ett pytte steg i taget! Men hoppas att hinna med allt nu under 2013!

Har inga roliga nya bilder på Lucky just nu! Väntar dock på fint väder så jag kan fixa en liten vinter shoot med honom ;) Vi får hålla tummarna för det! Men ni kan få se lite nya mys bilder på lille Yosh istället!






lördag 15 december 2012

Bus och lek kring hästaben!

Idag så åkte jag och Yoshi till stallet för att göra alla de dagliga sysslorna. Hade tänkt rida ut eller ta en promenad med Lucky men det toksnöade så hade verkligen inte blivit en njutbar tur! Så istället roade jag mig med att kolla på när Yoshi lekte med min stallvärds stora labrador Robban. Yoshi tyckte han var lite läskig först, men sen var det fullt ös! Nu ligger lillen rätt däckad här på golvet och jag tänker mysa framför brasan en stund!
Ha en fin dag därute! 

 

fredag 14 december 2012

AR Lektion!


Yes igår så var jag och Lucky äntligen iväg på vår allra första AR / CR lektion ( akademisk ridning / Centrerad ridning) för Ulrika Fröding. Och det gick superbra för att vara första gången! Lucky blev lite svettig och nervös efter transport färden och sen att komma till ett nytt ställe, men jag kunde rida honom rätt in i ridhuset utan problem, trots att det var första gången han var i ett sådant. 

Han lyssnade uppmärksamt på mig och verkade tycka att det var rätt roligt också. Vi tränade på att lära honom böja sig på rätt sätt och han förstod snabbt vad det va jag ville. Va så skönt att äntligen få lite hjälp och tips! Nu ska vi träna hela vintern på det här, samt på att trava hehe då jag verkligen inte kan det! jag skumpar och slängs hit och dit, tappar stigbyglar och kör tårna rakt ner. Kroppskontrolls träning får det bli! Så får vi dra igång med flera lektioner och träningar framåt våren när väglaget känns lite tryggare att dra transport på.

Här kommer några bilder från träningen. Det blev inte så många, men hoppas att få ut någon som kan fotografera mig och Lucky snart ute i snön!