torsdag 15 november 2012

Promenad i mörkret


Idag tog jag och Lucky en första promenad ihop sedan flytten för att kika in omgivningarna. Vi hängde på oss en massa reflexer och traskade iväg. Och det gick superbra! Trodde han skulle bli lite nervös eller uppe i varv då vi inte varit ut på länge. Men han var helt lugn och lagom nyfiken på allt. Verkade bara vara roligt att få komma ut och se sig omkring! 
Vi gick längst med asfalts vägen för att få lite ljus från gatlyktorna, men det ska finnas riktigt fina skogsvägar runt om också, samt en sjö man kan rida på när isen lagt sig! Längtar efter att få pulsa ut i hög snö där!

En härlig sak är att man kan rida en bit bort till ett upplyst mortions spår. perfekt nu till vintermörkret eller vadå? Blir en precis lagom runda att rida dit, runt och tillbaka! Samt några fina backar att jogga uppför för träningens skull. 

I morgon får det bli antingen lite longering eller long reining. Kanske lite av båda! Får se vad gutten har lust med.

Här kommer lite bilder från nya stallet!





 


1 kommentar:

  1. Fin blogg du har :) Vilket elljusspår tänkte du på? Är inte så poppis att hålla till med hästarna på dem nämligen. Innan det blir snö åker de rullskidor på spåren och sen skidor. Men man kan ju ta sig runt vi en annan väg med belysning :)

    SvaraRadera