måndag 20 februari 2012

Monday


Hej blogg!

Jag hann inte uppdatera något i helgen men hade ändå inget intressant att skriva om då jag inte varit hemma. Så det blev aldrig någon sadelprovning i söndags som jag hade hoppats på. Men ska försöka hinna med det nu under veckan istället. Men har kikat och klämt lite på den och det är stor skillnad! Så den borde verkligen passa nu men det återstår att se. Ska försöka göra det så fort vädret tillåter! Just nu är det bara blött och snöblandat regn här... Inte så kul.

Denna vecka blir det ju också lite planering och förberedelser inför göteborgs resan på lördag! Vi kommer åka tidigt härifrån värmland och åka ner mot Göteborg. Och då blir det stor shopping på hästmässan vid Göteborg Horse Show! Är också sugen på att om vi hinner åka till Ullared och kika. Men kan bli lite väl sent men vi får se.

Och förövrigt så händer inget intressant alls. Har lite ideer till en liten ''photoshoot'' med mig och Lucky! Men då krävs det ju också lite fint väder ute för att få fina bilder. Så vi får se hur det blir. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar